Flashback
2010-05-26 @ 22:13:42
Hej där.. Nu har jag åkt på lite feber och har legat däckad i sängen under större delar av dagen, så jag har inte känt att jag haft någon större lust för att spela in videoklipp idag. Jag hade egentligen planer på att ta min kamera och gå över till min vän som sitter i rullstol och inte har möjlighet att ta sig ut(Då det inte finns någon hiss i hans hus), så han skulle få vara med i min blogg. Det får helt enkelt bli någon annan dag.


Nu är det så lustigt att någon person har tagit upp min blogg på Flashback. Jag tycker det bara är roligt och jag tar inte illa upp av dom kommentarer som postats där. Jag är väl medveten om att min blogg inte är intressant för utomstående och det har aldrig varit min mening heller.


zerkken: Det är jag som heter "JagSaDet" på flashback, så nu var det ur värden.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, en till natsuddare ;-)Det går sådär, rent etiskt känns det lagomt ångestframkallande att måsta hantera kött men tröstar mig med att jag åtminstone inte stödjer köttindustrin - och sedan är det ett arbete, I need cash tyvärr...Gotta sleep now, peace

2010-05-27 @ 03:53:34
URL: http://avoria.blogg.se/
Postat av: eva

intressant

2011-04-24 @ 02:56:33
URL: http://www.telelinjen.com/telefonsex

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Killen bakom den här sidan heter Emil Broberg och är 20 år gammal. Han är född och bosatt i Bollnäs.

Det här är en blogg som enbart bedrivs i videoform, då jag tycker det är smidigare att uttrycka sig i tal och det känns väldigt passé med en blogg som bedrivs i form av skrift.

Ni når mig enklast via e-mail: JagSaDet@greborb.se

bloglovin