På bortaplan
2010-05-14 @ 02:47:44
Det är så att jag befinner mig hemma hos min morsa och har därför inte haft möjlighet att spela in något klipp under kvällen. Jag kommer vara här över helgen, så jag får se om jag eventuellt lånar hennes digitalkamera och spelar in något litet klipp som jag delar med mig av under morgondagen(läs; idag). 

Idag har jag hjälpt morsan och hennes "gubbe" att fippla lite i deras nya hus som dom flyttar in i någon gång under sommaren. Sen har jag väl bara suttit här vid datorn och kikat lite på TV. 

Eftersom det är extremt tråkigt att läsa en blogg av min kaliber så tänker jag inte hålla er på sträckbänken länge till.
Jag har under den senaste timmen suttit och kikat på youtube och Gert Fylkings fredagsfräckis i programmet Rix MorgonZoo och överväger att låta mig inspireras av det. Kanske till den grad att jag på en utsatt dag i veckan drar ett skämt som är snuskigt/politiskt inkorrekt/allmänt korkat. Vad säger ni om den idén?

Här kommer ett smakprov på Gerts fredagsfräckis:


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Ett litet tips!

Om du gillar tv så finns det en nystartad tvsida som heter:

http://tvminnen.blogg.se

Du kan själv vara med och tycka till och påverka vad det ska stå om där.

2010-05-17 @ 14:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Killen bakom den här sidan heter Emil Broberg och är 20 år gammal. Han är född och bosatt i Bollnäs.

Det här är en blogg som enbart bedrivs i videoform, då jag tycker det är smidigare att uttrycka sig i tal och det känns väldigt passé med en blogg som bedrivs i form av skrift.

Ni når mig enklast via e-mail: JagSaDet@greborb.se

bloglovin